Čarobni potoček (OTROŠKI ABONMA)

ZA OTROKE
glasbeno-lutkovna predstava

Ida je deklica, ki ima skoraj vse, kar si želi, le prijateljev nima, da bi se z njimi igrala. Nekega dne pa se domisli, da bi v potoček, ki teče mimo hiše, vrgla žogico, spustila ladjico ali listke marjetice. Morda pa jih kdo najde in se pride k njej igrat. O, kako bi bilo to lepo. Morda pa bi drug drugega še česa naučili …

TRAJANJE: 35 minut

GOSTUJE: Glasbeno gledališče Melite Osojnik

Predstava je namenjena otrokom od 3. leta dalje.

OPOMBA: Predstava Čarobni potoček je bila sprva načrtovana v marčevskem terminu, sedaj pa je prestavljena na januarski termin (nov termin: 13.1.2024). V marčevskem terminu bo na sporedu predstava Pazi kaktusss! (nov termin: 9.3.2024).

Nakup vstopnic

PREDPRODAJA PREKO SPLETA: Vstopnice je mogoče kupiti v predprodaji preko spleta. Na dan predstave nakup preko spleta ni več mogoč.
NA BLAGAJNI: V kolikor so še na voljo, lahko vstopnice kupite tudi na dan predstave v kulturni dvorani Škofljica. Blagajna se odpre eno uro pred začetkom predstave.

Prihranite z nakupom abonmajske vstopnice

Tudi letos je na voljo možnost nakupa ABONMAJSKE VSTOPNICE, po ceni 25 € na osebo, kar pomeni, da si 1 od 6 predstav ogledate BREZPLAČNO. Abonmajsko vstopnico lahko naročite preko spletnega obrazca ali osebno na blagajni pred prvo predstavo v sezoni. Vstopnica je prenosljiva.

Dogodki, ki bi vas tudi utegnili zanimati

Povabi še prijatelje!

Deli naše dogodke s prijatelji in jih povabi v našo družbo.