Otroški abonma 2023/24

6 sobot = 6 otroških predstav!

Dragi otroci, drage mame in očki, tete, strici, dedki in babice,

po dolgem predahu se na oder kulturne dvorane Škofljica vrača otroški gledališki abonma! Letos smo za naše najmlajše (in za mlade po srcu) ponovno pripravili igriv in raznolik nabor lutkovnih, glasbenih in animacijskih predstav, ob katerih se bomo družili in si krajšali sobotne popoldneve od oktobra do aprila.

Le urno si v koledar zapišite naslednje datume in naslove:

Cena vstopnice za posamezno predstavo je 5 € in jo je mogoče kupiti v dvorani eno uro pred predstavo.

*OPOMBA: Predstava Pazi kaktusss! je bila sprva načrtovana v januarskem terminu, sedaj pa je prestavljena na marčevski termin (nov termin: 9.3.2024). V januarskem terminu bo na sporedu predstava Čarobni potoček, ki je bila sprva načrtovana za mesec marec (nov termin: 13.1.2024). Hvala za razumevanje.

Predstave so namenjene otrokom od 3. leta starosti.

Prihranite z nakupom abonmajske vstopnice

Tudi letos je na voljo možnost nakupa ABONMAJSKE VSTOPNICE, po ceni 25 € na osebo, kar pomeni, da si 1 od 6 predstav ogledate BREZPLAČNO. Abonmajsko vstopnico lahko naročite preko spletnega obrazca ali osebno na blagajni pred prvo predstavo v sezoni. Vstopnica je prenosljiva.

Naročilo abonmajske vstopnice 2023/24

Spletno naročilo abonmajskih vstopnic ni več mogoče. Abonmajske vstopnice pa še vedno lahko kupite na blagajni v kulturni dvorani Škofljica pred začetkom predstave.

OTROŠKI ABONMA 2023/24

w

Potrebujete več informacij?

Pišite nam na kud.skofljica@gmail.com

Povabi še prijatelje!

Deli naše dogodke s prijatelji in jih povabi v našo družbo.