Kvak se pa tukaj dogaja (OTROŠKI ABONMA)

ZA OTROKE
animacijska predstava

Predstava o bontonu v gledališču in na sploh

Lovro je ves na trnih, muči ga trema, saj je za vse obiskovalce pripravil gledališko predstavo! Gledalci že sedijo, luči gorijo, glasba je pripravljena, in ravno v trenutku, ko Lovro pogumno začne, se v prostoru pojavi njegova prijateljica Hana in poskrbi za pravo zmešnjavo. Glasno govori, se preriva med ostalimi gledalci, žveči bonbone in odmetava papirčke na tla, se reži kot ena žaba, skratka niti malo ne razume, kaj se dogaja! Skozi zabavne pripetljaje Lovro skupaj s prijatelji Hani le pokaže, kako zelo pomembno je, da opazujemo svet okoli sebe in razumemo, da nismo sami.

TRAJANJE: 30 minut

GOSTUJE: Zavod Frnikola

Predstava je namenjena otrokom od 3. leta dalje.

Nakup vstopnic

PREDPRODAJA PREKO SPLETA: Vstopnice je mogoče kupiti v predprodaji preko spleta. Na dan predstave nakup preko spleta ni več mogoč.
NA BLAGAJNI: V kolikor so še na voljo, lahko vstopnice kupite tudi na dan predstave v kulturni dvorani Škofljica. Blagajna se odpre eno uro pred začetkom predstave.

Prihranite z nakupom abonmajske vstopnice

Tudi letos je na voljo možnost nakupa ABONMAJSKE VSTOPNICE, po ceni 25 € na osebo, kar pomeni, da si 1 od 6 predstav ogledate BREZPLAČNO. Abonmajsko vstopnico lahko naročite preko spletnega obrazca ali osebno na blagajni pred prvo predstavo v sezoni. Vstopnica je prenosljiva.

Dogodki, ki bi vas tudi utegnili zanimati

Povabi še prijatelje!

Deli naše dogodke s prijatelji in jih povabi v našo družbo.