Ljubezenski oglas

Ljubezenski oglas

Datum
sobota, 9. novembra 2024
Ura
19:00
Prizorišče
Kulturna dvorana Škofljica
Naslov
Šmarska cesta 3, Škofljica
Cena vstopnice
10 €
Kategorija
Gledališče

GLEDALIŠČE
monokomedija

Za vse nostalgike in romantike, iskalke in iskalce v ljubezni, srečno in nesrečno zaljubljene – komedija Ljubezenski oglas!

Predstava, ki vas bo nasmejala do solz! Predstava, ki je ogledalo številnih nerodnih situacij v ljubezni, spoznavanju in iskanju »dlake v jajcu« pri življenjskih odločitvah.
Zorka išče moškega svojega življenja in ker je »dol« vse zanič, se Zorka odloči priti v Slovenijo … Kako se znajde, kaj vse je drugače, kaj preživlja, kaj se ji bo zgodilo … koga in kakšne moške bo spoznala, bomo skupaj z igralko doživeli v novi komediji.

Preživeli bomo žensko usodo, polno ljudskih pregovorov, nasvetov in življenjskih zaključkov, ki se jih bomo še dolgo spominjali! Komični lik Zorka oziroma igralka Vesna Anđelković nam bo v gledališki predstavi prikazala večno zanimive žensko-moške odnose na komičen način.

“OGLAS: Iščem postavnega, dobro situiranega moškega z avtomobilom. Slika avtomobila zaželena.”

GOSTUJE: KING KONG teater
IGRA: Vesna Anđelković
BESEDILO: Vasko Polič

Nakup vstopnic

PREDPRODAJA PREKO SPLETA: Vstopnice je mogoče kupiti v predprodaji preko spleta. Na dan predstave nakup preko spleta ni več mogoč.
NA BLAGAJNI: V kolikor so še na voljo, lahko vstopnice kupite tudi na dan predstave v kulturni dvorani Škofljica. Blagajna se odpre eno uro pred začetkom predstave.

Dogodki, ki bi vas tudi utegnili zanimati

Povabi še prijatelje!

Deli naše dogodke s prijatelji in jih povabi v našo družbo.