Pika potuje po svetu (OTROŠKI ABONMA)

ZA OTROKE
animacijska predstava

Interaktivna gledališka pustolovščina

Pika Nogavička odpre skrinjo z zlatniki in hitro najde povod za novo pustolovščino. Skrinja je namreč prazna in ne preostane ji drugega, kot da se odpravi na pot in poišče svojega očeta Evrazija Nogavičko, da jo napolni. Odpravi se na otok Taka Tuka, kjer namesto očeta sreča zabavnega RIKI TIKIJA, s katerim zapleše ob zvokih afriškega bobna. RIKI TIKI ji pove, da se je oče zgodaj zjutraj odpravil na Kitajsko. Pika se vkrca v letalo in odleti na Kitajsko, kjer spozna NIHAVA, ki ravno vadi Tai Chi. Nihav zelo dobro pozna njenega očeta zato ji pokaže smer, kamor je zaplula njegova ladja. Pot jo vodi v Ameriko. Da prehiti očeta, zajaha svojega konja, ki jo pripelje v indijansko vas, kjer poglavarju Črnemu Sokolu ujame velikega bizona. V zameno za bogat ulov, ji poglavar pripelje Evrazija Nogavičko domov v vilo Čira Čara.

Posebnosti predstave: Predstava navduši otroke in starše. Otroci spoznavajo svetovno glasbo, kulturo in se od srca nasmejijo dogodivščinam Pike Nogavičke in njenih svetovnih prijateljev.

TRAJANJE: 30 minut

GOSTUJE: Zavod Enostavno prijatelji

Predstava je namenjena otrokom od 3. leta dalje.

Nakup vstopnic

PREDPRODAJA PREKO SPLETA: Vstopnice je mogoče kupiti v predprodaji preko spleta. Na dan predstave nakup preko spleta ni več mogoč.
NA BLAGAJNI: V kolikor so še na voljo, lahko vstopnice kupite tudi na dan predstave v kulturni dvorani Škofljica. Blagajna se odpre eno uro pred začetkom predstave.

Prihranite z nakupom abonmajske vstopnice

Tudi letos je na voljo možnost nakupa ABONMAJSKE VSTOPNICE, po ceni 25 € na osebo, kar pomeni, da si 1 od 6 predstav ogledate BREZPLAČNO. Abonmajsko vstopnico lahko naročite preko spletnega obrazca ali osebno na blagajni pred prvo predstavo v sezoni. Vstopnica je prenosljiva.

Dogodki, ki bi vas tudi utegnili zanimati

Povabi še prijatelje!

Deli naše dogodke s prijatelji in jih povabi v našo družbo.