Skrivnost v mavričnem mestu (OTROŠKI ABONMA)

ZA OTROKE
animacijska predstava

Te zanima kako izgleda mavrično mesto, ko oživi in kaj se z njim zgodi, ko zaspi?

Vsakih nekaj tisoč let se v mavričnem mestu zgodi nekaj nadvse nenavadnega. Čez noč postane le še črnobela senca samega sebe. V mesto se pritihotapi gospod Mračni tat in ukrade barve, ki so se bohotile na ulicah in stenah mestnih hiš. Naloga mlade mavrične vile je, da jih poišče in mestu vrne njegovo mavrično podobo. Ji bo uspelo? Brez tebe zagotovo ne. Postani del zgodbe in pomagaj vili, da bo mesto ponovno zaživelo v vsej svoji pisanosti.

TRAJANJE: 30 minut

GOSTUJE: Lutkovna skupina Pika poka

Predstava je namenjena otrokom od 3. leta dalje.

Nakup vstopnic

PREDPRODAJA PREKO SPLETA: Vstopnice je mogoče kupiti v predprodaji preko spleta. Na dan predstave nakup preko spleta ni več mogoč.
NA BLAGAJNI: V kolikor so še na voljo, lahko vstopnice kupite tudi na dan predstave v kulturni dvorani Škofljica. Blagajna se odpre eno uro pred začetkom predstave.

Prihranite z nakupom abonmajske vstopnice

Tudi letos je na voljo možnost nakupa ABONMAJSKE VSTOPNICE, po ceni 25 € na osebo, kar pomeni, da si 1 od 6 predstav ogledate BREZPLAČNO. Abonmajsko vstopnico lahko naročite preko spletnega obrazca ali osebno na blagajni pred prvo predstavo v sezoni. Vstopnica je prenosljiva.

Dogodki, ki bi vas tudi utegnili zanimati

Povabi še prijatelje!

Deli naše dogodke s prijatelji in jih povabi v našo družbo.