Zaljubljeni mačkon Berto (OTROŠKI ABONMA)

ZA OTROKE
animacijska predstava

Mačkon Berto misli sploh ne more več zbrati, ves čas ima pred očmi tisto hišo z velikimi vrati. In oknom, ki gleda na trg, in repkom, ki miga mu v brk. Sliši slabo, bolj ali manj samo še njo. Mijav. Mu včeraj je rekla, da nekaj pač mora početi, da ne more ves ljubi dan samo pod njenim oknom sedeti. Zdaj tuhta kaj mu je storiti. Vrtnariti, šivati, pesniti ali samo miši loviti. Kdo ve kako se zgodba konča, bo rima vesela ali polna solza?

Otroška predstava o zaljubljenosti mačkona Berta se večji del odvija v rimah. Otroci ves čas aktivno sodelujejo in skupaj z njim spoznavajo preplet čustev, ki so sestavni del ljubezni.
V predstavi se otroci prelevijo se v vrtnarje, krojače in pesnike, pomagajo Bertu iz nastalih zagat, predvsem pa se ob mačkonovih nerodnostih strašansko zabavajo.

TRAJANJE: 30 minut

GOSTUJE: Gledališče Pravljičarna

Predstava je namenjena otrokom od 3. leta dalje.

Nakup vstopnic

PREDPRODAJA PREKO SPLETA: Vstopnice je mogoče kupiti v predprodaji preko spleta. Na dan predstave nakup preko spleta ni več mogoč.
NA BLAGAJNI: V kolikor so še na voljo, lahko vstopnice kupite tudi na dan predstave v kulturni dvorani Škofljica. Blagajna se odpre eno uro pred začetkom predstave.

Prihranite z nakupom abonmajske vstopnice

Tudi letos je na voljo možnost nakupa ABONMAJSKE VSTOPNICE, po ceni 25 € na osebo, kar pomeni, da si 1 od 6 predstav ogledate BREZPLAČNO. Abonmajsko vstopnico lahko naročite preko spletnega obrazca ali osebno na blagajni pred prvo predstavo v sezoni. Vstopnica je prenosljiva.

Dogodki, ki bi vas tudi utegnili zanimati

Povabi še prijatelje!

Deli naše dogodke s prijatelji in jih povabi v našo družbo.